VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Ordförande informerar

av

Här kommer lite information om hur arbetet med ”nya” Bulletinen fortskrider. Vi har beslutat att tills vidare ersätta posten klubbens redaktör med en redaktion bestående av avgående redaktören Björn Ottersen, Anders Thorell, Janne Svensson som producerar vår årskalender samt vår nya producent av Bulletinen medlemmen Janne Larson.
 
För att vi ska kunna göra en intressant tidning behöver vi bidrag med uppslag till artiklar från alla er medlemmar om allt mellan himmel och jord, utflykter, resor, klubb-aktiviter, Morgan historia, teknisk tips m.m. Om ni har en idé kring en artikel eller har en historia att berätta men att ni av någon anledning inte har tid eller möjlighet att skriva ner den, kontakta någon i redaktion så gör vi en intervju och skriver sedan ihop en artikel som ni självklart får godkänna innan publicering.
 
Bilder måste tyvärr hålla hög kvalitet för att de ska gå att trycka i tidningen. Oftast fungerar bilder från en modern mobil men bäst blir bilder tagna med en digitalkamera. 
 
Artiklar och bilder skickas via Sprend.com till Janne Larson jan@roddendron.se – samma sak här, har ni problem med tekniken kontakta någon av oss i redaktion så hjälper vi till att lösa det.
 
Janne Svensson vill passa på att be om intressanta bilder av din Morgan i olika sammanhang till nästa års kalender. Beträffande bildkvalité gäller samma som för tidningen. Bilder till kalendern skickar du via Sprend.com till janne@jsk.se
 
Nästa nummer, och det första, av ”nya” Bulletinen beräknas komma ut under hösten och förhoppningsvis får vi ihop tillräckligt med material till ytterligare ett nummer att distribueras lagom till jul.
 
 
Med vänlig hälsning, 
 
Anders Thorell
ordförande MOG

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr