VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Höstmöte West 30/8-1/9

av

Hej alla MOG West vänner och övriga vänner

Vill bara skicka ut en liten enkel presentation av mig Thomas Johansson som valdes till distriktssekreterare i MOG West under årsmötet på Stenungsbaden i slutet på Maj.

Jag är hedrad över förtroendet och mycket ödmjuk inför uppgiften men vet samtidigt att vi alla ingår i en ideell organisation där vi alla hjälps åt för att träffas, knyta kontakter och bara ha trevligt tillsammans med vår gemensamma nämnare Morganbilen.

Själv bor jag tillsammans med min fru Christina på en jordbruksfastighet i den södra delen av Falkenbergs kommun i byn Asige. Under mitt verksamma liv har jag sysslat med produktutveckling och maskinkonstruktion. Vid sidan av jobbet har jag alltid haft ett genuint bilintresse. Morganägare blev vi först 2015 då med en Roadster, nu kör vi en champagnefärgad  Plus Six. I ladan står ytterligare några Engelska sportbilar.

Christina och jag har verkligen ambitionen att skapa olika aktiviteter och träffar framöver och först ut blir MOG West höstmöte på Ronnums Herrgård 30/8 – 1/9 se bifogad inbjudan.

Hoppas verkligen vi ses på höstmötet och glöm inte att anmälan måste vara oss tillhanda senast 31 Juli

Med vänlig hälsning

Thomas & Christina Johansson

Klicka nedan för mer info :

https://mogsweden.nu/wp-content/uploads/2024/06/inbjudan-MOG-hosttraff-2024-1.pdf

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr