VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Bankörning på Kinnekulle Ring

av

Hej,

vi har, i år igen, via vår instruktör Stefan Helin fått en inbjudan att delta vid Member’s Club Track Day (halvdag) tisdagen den 21:a juni vid Kinnekulle Ring https://www.kinnekulle-ring.se/index.php
Vi kommer att få disponera Kinnekulle Ring för att köra med enbart Morgans under 2-3 pass under eftermiddagen med Stefan Helin som vår egen instruktör. Under övriga pass kör andra typer av bilar.
Dagen startar 10.30 med en genomgång av Stefan som sedan följs upp med en obligatorisk säkerhetsgenomgång av arrangören kl 11.00 därefter öppnar banan vid kl 12.00 för körning fram till ca 16.30.
Kostnaden för halvdag track day på Kinnekulle Ring inklusive vår instruktör Stefan Helin är 1.500 kronor per förare, som tidigare går det utmärkt att vara två och dela på en Morgan.
Om intresse finns har vi möjlighet att ordna ett attraktivt pris på övernattning efter bankörningen med fyrarättersmiddag och frukost på Bjertorp Slott https://bjertorpslott.se
Antalet platser är begränsat och vi behöver intresseanmälan relativt omgående dock senast tisdag nästa vecka den 15:e februari, ange också om du önskar övernattning på Bjertorp Slott.
Sportvagnssektionen

Bengt Adolfi                                     Anders Thorell

070-593 13 36                               070-782 00 67

bengt@adolfi.se                        anders.thorell@propertyinvest.se

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr