VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Vägar värda en omväg

   

Bergslagen

Följ med på en spännande nostalgitripp i ett kulturhistoriskt Bergslagen. Boken som har form av en ”roadbook”,  är rikt illustrerad med härliga bilder från det vackra Bergslagen.

Utöver att guida oss runt på bortglömda vägar, beskriver författarna ett Bergslagen som på många sätt var grunden till det svenska välståndet. Kryddad med anekdoter från välinitierade personer till egna upplevelser, finns här en skatt för alla som gillar att på egen hand utforska ett svunnet Sverige.

Kostar 180 + 64 kr

Skåne

I Vägar värda en omväg – Skåne  tar författarna med oss på smala, vackra och krokiga vägar genom det skånska landskapet med fascinerande upplevelser längs med resan.

Vi färdas bland annat till Hallandsåsens hänförande utsikter över Laholmsbukten, genom slätternas pilalléer kantade av de typiska skånska sädesfälten, till ståtliga slott och hukande statarlängor. Och genom de praktfulla Göingeskogarna där en gång snapphanarna gömde sig…

Boken innehåller detaljerade köranvisningar, hundratals fotografier och är fullspäckad med historier, anekdoter och fakta om platserna längs med vägarna, totalt 85 mil resa genom Skåne.

Följ med på en roadtrip utöver det vanliga, och njut av de variationer i natur- och kulturupplevelser som Skåne bjuder på.

Kostar 180 + 64 kr

Säljare:

Janne Svensson

Pris:

180 + 64kr för frakt

Kontakt:

Janne Svensson
JSK jannesvensson AB
Otto Norvids väg 11; 26654 Vejbystrand
070 830 2900
mail: janne@jsk.se

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr