VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Bilder till kalendern !

av

Viktigt och brådskande önskemål!

Den definitivt sista dagen för att skicka in bilder till 2023 års kalender passerades för någon vecka sedan. Tyvärr har det inte kommit in tillräckligt med bilder som fyller kraven enligt nedan för att få ihop en bra kalender. Därför denna uppmaning, som jag hoppas ger omedelbara reaktioner bland MOG Swedens medlemmar.

Ta fram dina bästa Morganbilder från 2022!

Bilder på dråpliga, dramatiska eller tårdrypande moment. Bilder på våldsamma, vackra vrålåk. Bilder på svulstiga vyer och svängande vägar.

Kravet på bilderna för att de ska bli bra i tryck är:

  • Liggande format med proportionerna ca 2 x 3
  • Upplösning minst 2000 x 3000 pixlar. Det klarar idag de flesta mobilkameror om bilden inte behöver beskäras allt för mycket.
  • Ha luft omkring motivet så det finns plats för utfall vid tryck
  • Skicka in bilderna som de är, obeskurna och utan bearbetning, helst i RAW-format

Bilderna mejlas till janne@jsk.se. Ange ”Mog-kalender” i ämnesraden. Skriv en kort text om när, var och varför bilden togs och uppgifter om fotografen och kontaktuppgifter till denne. Det gör inget om det kommer in flera förslag från samma fotograf.

En insänd bild innebär att Morgan Owners Group of Sweden ges rätten att publicera bilden i kalendern, vid ett tillfälle i Bulletinen och på klubbens hemsida. Vid publicering kommer fotografen att namnges. Om fotografen är annan än insändaren så svarar denne för att publiceringsrättighet finns.

Hälsningar

Janne SvenssonBilder

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr