VÄLKOMMEN TILL MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Bilder till kalendern sökes !

av

Kalenderbilder!

 

Den 15/10 infaller om en vecka och läget ser inte bra ut inför nästa års kalender. Jag har fått in en del bilder, men väldigt få är i närheten av den upplösning som behövs för en hyfsad kvalitet i tryck – se nedan. Därför ser jag gärna att ni går igenom er bildbank från årets Morgan-upplevelser och förser mig med bra/kul/vackra bilder som uppfyller kraven nedan.

 

Kravet på bilderna för att de ska bli bra i tryck är:

  • Liggande format med proportionerna ca 2 x 3
  • Upplösning minst 2000 x 3000 pixlar. Det klarar idag de flesta mobilkameror om bilden inte behöver beskäras allt för mycket.
  • Ha luft omkring motivet så det finns plats för utfall vid tryck
  • Skicka in bilderna som de är, obeskurna och utan bearbetning, helst i RAW-format

 

Bilderna mejlas till janne@jsk.se. Ange ”Mog-kalender” i ämnesraden. Skriv en kort text om när, var och varför bilden togs och uppgifter om fotografen och kontaktuppgifter till denne. Sänd in bilder efter hand och vänta helst inte till sista dagen. Det gör inget om det kommer in flera förslag från samma fotograf. Den definitivt sista dagen är den 15:e oktober.

 

En insänd bild innebär att Morgan Owners Group of Sweden ges rätten att publicera bilden i kalendern, vid ett tillfälle i Bulletinen och på klubbens hemsida. Vid publicering kommer fotografen att namnges. Om fotografen är annan än insändaren så svarar denne för att publiceringsrättighet finns.

 

Lycka till!

Janne S

MORGAN OWNERS GROUP OF SWEDEN

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - 0kr